Download toegangskaart

Beursplein Plattelandsgemeenten

De Promotiedagen Drenthe (voorheen Bedrijven Contact Dagen Drenthe) zet actief in op bestaande én nieuwe regiopleinen, om zo ondernemend Drenthe volop te laten vertegenwoordigen. Andere belangrijke nieuwe pijlers zijn de verschillende themapleinen, aansluitend op de speerpunten van de Provincie Drenthe. Ook beursplein Plattelandsgemeenten verandert mee met de vernieuwingen van de beurs, wat resulteert in een nieuwe uitstraling én een nieuwe locatie nabij de entree!

De gemeenten Midden-Drenthe, Aa en Hunze en De Wolden trekken al enkele jaren gezamenlijk op met een prominent beursplein, dat inmiddels een vast ontmoetingspunt is geworden voor de vele ondernemers uit de regio. Het plein is ook dit jaar niet te missen, met een prachtige nieuwe locatie tegenover de entree van de beursvloer.

Concept

Centrum van het plein is een gezellig netwerkterras met eigen horecavoorzieningen. Deelnemers presenteren zich rondom het terras. Iedere deelnemer maakt hiervoor de keuze tussen het huren van een complete stand of vloeroppervlakte, of een presentatie in een ingerichte netwerkstand.

Naar verwachting presenteren zo’n 35 partijen zich rond het centrale netwerkterras. Als deelnemer profiteert u van de vele voordelen die het plein biedt. Zo heeft u direct een fantastische locatie in handen, worden er op beide dagen verschillende activiteiten georganiseerd, kunt u het terras als uitvalsbasis naast de eigen presentatie gebruiken, heeft u de catering binnen handbereik en heeft u de mogelijkheid tot pitchen tijdens de drukke netwerklunch op dag 2.

Deelnamemogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om een compleet opgebouwde stand af te nemen, uw eigen standbouw in te zetten of aan te sluiten in de netwerkstand. Alle plekken bevinden zich rondom het centrale terras.

Optie 1: Complete stand € 895,- per 6 m2

Prijs is inclusief standbouw, vloerbedekking, verlichting, bedrijfsprofiel op Promotiedagendrenthe.nl, 100 relatiekaarten per 6 m2 en het onbeperkt versturen van digitale uitnodigingen.

Optie 2: Eigen standbouw € 140,- per m2

Prijs is inclusief vloerbedekking, bedrijfsprofiel op Promotiedagendrenthe.nl, 100 relatiekaarten per 6 m2 en het onbeperkt versturen van digitale uitnodigingen.

Optie 3: Netwerkdeelname € 425,-

Presentatie vanuit gezamenlijke netwerkstand. De netwerkstand wordt voorzien van statafels met barkrukken voor gezamenlijk gebruik. Als deelnemer heeft u exposure middels een hangende banner van 80 x 150 cm waar u zelf het ontwerp voor aanlevert. Na aanmelding ontvangt u de aanleverspecificaties. De banner wordt opgehangen aan het truss-systeem en kunt u na de beurs meenemen. (Bij deze deelnamevorm is het alleen mogelijk om klein-promotiemateriaal mee te brengen, geschikt voor op de statafels zoals flyers, brochures en visitekaartjes.)

Genoemde prijzen zijn ex. btw, consumpties/cateringpakket

Klik hier voor bovenstaande info als PDF.