Download toegangskaart

Nieuw: Carrièreplein

De arbeidsmarkt veert op. Ook in Drenthe. Het aantal mensen met een WW-uitkering daalde in de provincie in 2017 met maar liefst 21%. Mensen verliezen minder snel hun baan en er zijn voldoende vacatures in bijvoorbeeld de technische beroepen.

Werkgelegenheid behoort dan ook tot de topprioriteiten van het Drentse beleid; de provincie streeft naar een arbeidsmarkt waarin voldoende aanbod is van goed geschoold personeel en banen die aansluiten bij opleiding en competenties. 

Het Carrièreplein is een trefpunt voor werkgevers en werknemers over alle aspecten van de arbeidsmarkt. Het plein geeft door middel van inspirerende presentaties, workshops en stands informatie over onderwerpen als wet- en regelgeving, persoonlijke ontwikkeling, trends op de werkvloer, gezondheid, duurzame inzetbaarheid en opleiding.

Ook deelnemen aan het Carrière Plein?

Het Carrière Plein wordt gesitueerd rondom de Drenthe Dome. In deze moderne, opblaasbare structuur vindt een doorlopend programma plaats rondom de speerpunten van de Provincie Drenthe: carrière (werk), duurzaamheid, export en innovatie. Er is een mooi aangekleed terras met goede horecavoorzieningen. Om deze centrale ruimte heen, kunnen standruimtes worden gehuurd.

Prijzen

Opgebouwde stand: € 895,- per 6m2

Eigen, volledig opgebouwde, stand op het Carrièreplein. De stand wordt volledig opgebouwd afgeleverd, met wanden, vloerbedekking, verlichting en naamsvermelding.

Vrije Ruimte: € 140,- per m2

Standruimte voor eigen standbouw, vloerbedekking is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen zijn inclusief 100 papieren relatiekaarten per 6m, onbeperkt digitaal uitnodigen, een vermelding op de website en een uitnodiging voor de opening.

Alle prijzen zijn excl. BTW

 

Deelnemers (voorlopig)

Drenthe College, DUO / Dienst Uitvoering Onderwijs, Blom Opleidingen, Tigra, APlus Opleidingen, Matsch!, GOA Publiek, DION Emplooj, Bizzky, Loopbaandvies Assen, Provincie Drenthe.