Download toegangskaart

Groningen Meets Drenthe Plein

Veel Groningse ondernemers kennen de aantrekkingskracht van het Drentse bedrijfsleven. Dat zagen we de afgelopen twee jaar al terug op het Groningen Meets Drenthe plein.

Het succesvolle beursplein krijgt vanzelfsprekend een vervolg. Bedrijven uit de gehele provincie Groningen hebben de mogelijkheid om zich hierbij aan te sluiten en optimaal te profiteren van elkaars netwerk, activiteiten op het terras en de cateringfaciliteiten.

Concept & Catering

Diverse bedrijven uit de provincie Groningen presenteren zich met een stand rond een ingericht terras. Best Western PLUS Hotel Restaurant Aduard verzorgt vanuit een centrale bar op het terras de catering, zodat u eenvoudig en voordelig uw hapjes, drankjes en maaltijden kunt afnemen.

Het terras leent zich uitstekend voor bijeenkomsten / netwerkactiviteiten welke op beide beursdagen worden georganiseerd. Daarnaast worden er mogelijkheden gecreëerd voor het geven van een korte presentatie of pitch, exclusief voor de deelnemers van het plein.

 

Deelnemen

  • Standaard bouw: € 895,- per 6 m2

Deze prijs is inclusief vloerbedekking, wanden, verlichting, frieslijst en naamsvermelding op de stand, 100 papieren relatiekaarten, onbeperkt digitaal uitnodigen, vermelding op de website en een uitnodiging voor de opening.

  • Vrije ruimte: € 140,- per m2

Deze prijs is inclusief vloerbedekking, 100 papieren relatiekaarten per 6 m2, onbeperkt digitaal uitnodigen, vermelding op de website en een uitnodiging voor de opening.

Pleinbijdrage

Naast de huur van de stand/vloeroppervlakte betaalt u een eenmalige pleinbijdrage van € 200,- voor o.a. gebruik en inrichting van het terras, activiteiten en de cateringfaciliteiten. Er zitten 25 consumptiemunten per bedrijf bij de pleinbijdrage in. Extra munten, dinners en lunches kunt u t.z.t. bij de cateraar bestellen.

Wilt u aansluiten bij dit plein, vul dan z.s.m. uw gegevens in via de "deelnemen" button.