Download toegangskaart

Netwerk Noord Plein

Leden van de LinkedIn groep Netwerk Noord hebben de mogelijkheid om voor slechts € 425,- ex. btw. een plek op de beursvloer te bemachtigen door deel te nemen aan het Netwerk Noord Plein.

Hiervoor heeft u de beschikking over een eigen netwerktafel en een hangende banner van 80 x 150 cm waar u zelf het ontwerp voor aan kunt leveren*. De banner wordt opgehangen aan het truss-systeem boven uw netwerktafel zodat deze geen ruimte in beslag neemt. Alle netwerktafels bevinden zich direct aan het gangpad.

De prijs is inclusief 50 (papieren) relatiekaarten, het onbeperkt versturen van digitale uitnodigingen en een uitgebreid bedrijfsprofiel op de website van de Promotiedagen Drenthe.

Let op: Om de uniformiteit te behouden is het alleen mogelijk om klein-promotiemateriaal voor op uw netwerktafel mee te brengen. Extra promotiemateriaal op de vloer is niet toegestaan.

Beschikbaarheid

Er zijn 24 plekken beschikbaar op het Netwerk Noord Plein. Wilt u uw plek reserveren, vul dan onderstaand inschrijfformulier in. Wilt u er 1 of 2 barkrukken bij, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 17,- per stuk.

* De aanleverspecificaties van de banner worden u na aanmelding per mail toegestuurd. De banner kunt u na afloop van de beurs meenemen.

Uw contactpersoon voor dit plein

Michiel van Ringelenstein (m.vanringelenstein@promotiedagendrenthe.nl) van de beursorganisatie.