Download toegangskaart

Sponsoring & Promotie

Als deelnemer van de Promotiedagen Drenthe heeft u een aantal extra mogelijkheden om uw bedrijf vóór, tijdens en ná het event onder de aandacht te brengen. U kunt uw naam verbinden aan de Promotiedagen Drenthe of gebruik maken van verschillende advertentie-mogelijkheden. Zo maakt u optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Direct naar de brochure

Partnerpakketten

U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen Drenthe. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven in Drenthe en aangrenzende regio's. Partners worden zichtbaar gemaakt op de vele publicitaire uitingen voorafgaand, tijdens en na het evenement, zoals website, nieuwsbrieven, entreekaarten en advertenties.

Dit pakket kan nog worden uitgebreid met een standruimte op een A-locatie op de beursvloer en de mogelijkheid tot het organiseren van bijeenkomsten op of naast de beursvloer.

Bekijk de partnerpakketten

Partnerpakketten

Drenthe Domes

Een nieuw middelpunt van de beursvloer wordt gevormd door de Drenthe Domes. Het zijn twee opvallende, opblaasbare structuren waarin doorlopend een programma wordt gepresenteerd rondom de speerpunten van de Provincie Drenthe: Duurzaamheid, Export, Carriere (werk) en Innovatie (digitaal).

U kunt uw naam verbinden aan de Drenthe Domes door partner te worden. Als partner laat u uw verbondenheid zien met de economische ontwikkelingen in Drenthe en krijgt u uitgebreid de gelegenheid uw bedrijf te presenteren en te netwerken. 

MEER INFORMATIE OVER HET PAKKET

Drenthe Domes

(Online) Advertising

Er zijn diverse mogelijkheden voor advertising. Zo kunt u op verschillende manieren adverteren met uw banner in onze nieuwsbrief. Deze heeft een bereik van meer dan 19.000 geadresseerden. Kiest u voor publicatie van uw logo op onze website dan draait uw logo mee in de ‘loop’ met andere logo’s.

Verder kunt u ten tijde van de beurs adverteren op de videowall naast de hal, op de doorloop naar de entree. Op deze videowall van 4x3 meter, wordt het programma van de beurs getoond met daarnaast ruimte voor commerciële uitingen.

BEKIJK ALLE ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN

(Online) Advertising