Download toegangskaart

Opening PD Drenthe met Jandino Asporaat

Dinsdag 16 april van 09:00 tot 11:30 uur.

De PD Drenthe is op 16 april hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Niemand minder dan Jandino Asporaat komt dit jaar de Drentse ondernemers inspireren. Het belooft een energieke en humoristische kick-off van het grootste ondernemersevent van de provincie te worden.

Of het nu in de showbizz, televisie-, film- of cabaretwereld is; Jandino Asporaat gaat als een speer. Zijn programma’s trekken grote kijkcijfers, zijn Bon Bini Holland 2 was de best bezochte film van 2018 en hij verkoopt Ahoy uit met zijn voorstellingen. Maar het succes is Jandino niet aan komen waaien.

Opgegroeid in armoedige omstandigheden op Curaçao, verhuisde hij op zijn elfde, met zijn familie naar Rotterdam. Hij haalde zijn VMBO diploma en ging werken in de bouw. Nadat hij zich aanmeldt bij een jongerentheater in Rotterdam, begint zijn succesverhaal. Via het theater en televisieoptredens bij Jörgen Raymann komt zijn carrière in een stroomversnelling.

Jandino kan heel gepassioneerd vertellen over zijn levenservaringen. Hij deelt zijn verhalen graag en doet regelmatig inspiratiesessies voor ondernemers, maar ook op scholen en zelfs in TBS Klinieken. In zijn presentaties vraagt hij zich af wat succes nou eigenlijk inhoudt.

Programma dinsdag 16 april

  • 09.00 uur - Ontvangst in DNK met koffie, thee en versnapering
  • 09.30 uur - Inloop Grote Zaal
  • 10.00 uur - Opening met Jandino Asporaat  
  • 11.15 uur - Einde opening 
  • 11.30 uur - Start PD Drenthe voor publiek 

Locatie: Grote Zaal, DNK Assen

Je kunt in totaal 2 personen aanmelden voor deze presentatie. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt iedere persoon afzonderlijk een toegangskaart voor de opening met Jandino Asporaat. Deze kaart biedt tevens toegang tot het evenement.

Let op: Ben je deelnemer van de PD Drenthe, meld je dan uitsluitend aan via de link die je per mail is toegestuurd.

Kaarten Aanvragen

Contactgegevens persoon (1)