Download toegangskaart

Presentatie Jaap Bressers

Dinsdag 16 april van 12:30 tot 13:30 uur.

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker – Nederlands eerste sit-down comedian. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt.

Op 16 april komt hij op de PD Drenthe, op uitnodiging van Essent en MKB Noord, Drentse ondernemers nieuwsgierig maken naar de kracht van duurzaamheid. Duurzaamheid is soms zo ontzettend groot, het is een thema waarin je makkelijk verdwaalt. Jaap wakkert de interne motivatie aan om met duurzaamheid aan de slag te gaan met kleine, overzichtelijke en vooral praktische stappen. Hij laat je nadenken over wat werkt, waar jouw mogelijkheden liggen en hoe je die kunt benutten.

Jaap Bressers is een veelgevraagd cabaretier en spreker. Zijn optredens raken en vermaken en inspireren je om zelf het verschil te maken, in je werk en je persoonlijke leven. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf. Wat er ook gebeurt, zoals Jaap altijd zegt: ‘waar een wiel is, is een weg’.

Programma dinsdag 16 april

  • 12.15 uur - Zaal open
  • 12.30 uur - Start Presentatie
  • 13.30 uur - Einde Presentatie

Locatie: Rabozaal, DNK Assen

Je kunt in totaal 2 personen aanmelden voor deze presentatie. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt iedere persoon afzonderlijk een toegangskaart voor Jaap Bressers. Deze kaart biedt tevens toegang tot het evenement.

Maak gebruik van een gratis 'slow date'!

Vraag je je af hoe jouw bedrijf duurzamer kan worden of ben je op zoek naar advies op maat om energie te besparen? Of heb je een andere energie gerelateerde vraag die specifiek geldt voor jouw organisatie/bedrijf? Graag bieden Essent Zakelijk en MKB Noord je een stukje maatwerkadvies aan door je de mogelijkheid te bieden om 1-op-1 in gesprek te gaan met een energieadviseur die je verder kan helpen met al je energievraagstukken.  

Meld je interesse voor een ‘slow date’ van ongeveer 15 minuten kenbaar via m.vanringelenstein@promotiedagen.nl. De dates vinden de gehele dag plaats. Na je aanmelding nemen wij contact met je op om een geschikt tijdstip te vinden. 

Bijeenkomst volgeboekt

Deze bijeenkomst is volledig volgeboekt.