Download toegangskaart

Dinsdag 16 april om 09:00 - 11:30 uur.

Grote Zaal

De PD Drenthe is op 16 april hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Niemand minder dan Jandino Asporaat komt dit jaar de Drentse ondernemers inspireren. Het belooft een energieke en humoristische kick-off  van het grootste ondernemersevent van de provincie te worden.

Of het nu in de showbizz, televisie-, film- of cabaretwereld is; Jandino Asporaat gaat als een speer. Zijn programma’s trekken grote kijkcijfers, zijn Bon Bini Holland 2 was de best bezochte film van 2018 en hij verkocpt Ahoy uit met zijn voorstellingen. Maar het succes is Jandino niet aan komen waaien.

Opgegroeid in armoedige omstandigheden op Curaçao, verhuisde hij op zijn elfde, met zijn familie naar Rotterdam. Hij haalde zijn VMBO diploma en ging werken in de bouw. Nadat hij zich aanmeldt bij een jongerentheater in Rotterdam, begint zijn succesverhaal. Via het theater en televisieoptredens bij Jörgen Raymann komt zijn carrière in een stroomversnelling.

Jandino kan heel gepassioneerd vertellen over zijn levenservaringen. Hij deelt zijn verhalen graag en doet regelmatig inspiratiesessies voor ondernemers, maar ook op scholen en zelfs in TBS Klinieken. In zijn presentaties vraagt hij zich af wat succes nou eigenlijk inhoudt.

Aanmelden

De zaal biedt plaats aan 850 genodigden. Deelnemers van de PD Drenthe ontvangen eerst een persoonlijke uitnodiging van de organisatie, om zich met enkele relaties aan te melden. In een later stadium gaat de aanmelding voor het grotere publiek open.

Houd deze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwebrief, om als eerste op de hoogte te zijn.